Ondernemerscoach

Je wilt een serieuze business opbouwen of je bestaande bedrijf door laten groeien. Het probleem zit hem in blinde vlekken en onbewust fouten maken. Je wilt eerlijke feedback, emotionele ondersteuning en hulp met het opstellen van je missie en visie. Een ondernemerscoach ondersteunt je op alle fronten.


  • Persoonlijke groei
  • De focus op je doelstelling houden
  • Versnel je bedrijfsgroei

Waarom een ondernemerscoach inschakelen?

Het runnen van een eigen bedrijf kan eenzaam aanvoelen. Misschien heb je het gevoel dat je continu in meerdere richtingen wordt getrokken. Door grote drukte weet je niet of je de juiste beslissingen maakt, en hoe je effectief je doelen bereikt. Een ondernemerscoach haalt de beste versie van jou als ondernemer en leider naar boven.

De coach helpt bij het naar voren brengen van een missie en visie en visualiseert je doelen. Dit maakt het makkelijker om je doelen, stap voor stap, te bereiken. Je werkt aan de juiste structuur en organisatie om je bedrijf goed te runnen.

Naast emotionele en mentale ondersteuning word je ook voorzien van tips strategieën om je prestaties te verbeteren. Dankzij een-op-een coaching ontvang je meer persoonlijke aandacht, iets dat tot betere resultaten leidt.

Wat kun je leren van een ondernemerscoach?

  • Hoe je problemen zelf oplost
  • Leren hoe je moet netwerken
  • Je spreek- en presentatievaardigheden verbeteren
  • Inzicht in je sterke en zwakke punten
  • Verbeteren van je bedrijfsprestaties
  • Ontdekken wat voor jou en je bedrijf werkt
  • Mentale en emotionele support

Stap voor stap als ondernemer groeien

Als ondernemer ben je uniek, net als je emotionele intelligentie en de weg naar bedrijfsgroei. Sommige ondernemers zijn niet op zoek naar coaching. Toch profiteren ze van een ondernemerscoach, vooral een die zelf ook een of meerdere succesvolle bedrijven heeft (geleid).

Met coaching stap je uit je comfortzone, iets dat tot een betere bedrijfsgroei leidt. Hoe kun je business coaching zo goed mogelijk in je drukke leven inplannen? Dankzij online coaching bepaal je waar en wanneer je ondersteuning, training en tips ontvangt. Wil je tussendoor sparren of heb je een luisterend oor nodig? Je coach is (bijna) altijd bereikbaar.

Dit levert het op

Veel ondernemers hebben behoefte aan reflectie. Ze willen praten over het ondernemerschap, wat dit met ze doet en hoe ze hier invulling aan geven. De ondernemerscoach is jouw klankbord en luistert met aandacht naar wat je te vertellen hebt. Of het nu gaat om zelfvertrouwen, een conflict met een klant of concurrent of vragen over je marketingstrategie, de coach helpt en begeleidt je.

Als ondernemer kun je meer weerstand gebruiken, waardoor je sterker in het ondernemersleven staat. Met persoonlijke ondernemerscoaching houd je jezelf een spiegel voor. Dit betekent persoonlijke groei maar vooral groei van je business.

Ondernemerscoach Bianca

Je leert het snelst en het meest van een ondernemerscoach die zelf een succesvol ondernemer is. Iemand die een of meerdere bedrijven van de grond af aan heeft opgebouwd. In de jaren ’90 startte ik als jonge twintiger mijn eerste bedrijf. Een hele uitdaging, want ik koos een bedrijf met veel lokale concurrentie.

Ondernemen betekent niet alleen het realiseren van meer omzet. Het gaat ook over passie voelen en met plezier je taken uitvoeren. Over tevredenheid en geluk, goed om kunnen gaan met stress en een netwerk van tevreden klanten opbouwen. Iedereen kan van een ervaren ondernemerscoach leren.

Ontdek of een ondernemerscoach iets voor jou is. Neem contact op.